A Returpack Kft. rajzpályázatot hirdet

óvodások és alsó tagozatos iskolások körében

„Én így hasznosítom az aludobozt” címmel.

A pályázat célja: 

Felhívni a gyerekek és kisiskolások figyelmét a környezetvédelem és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára, ezen belül arra a lehetőségre, hogy az aludobozokat vissza lehet váltani, és ezzel nagyon sok energiát lehet megtakarítani, nem utolsó sorban zsebpénzt is lehet gyűjteni a visszaváltásokkal.

A Returpack aludoboz-visszaváltó automaták listája megtalálható a http://mindendoboz.hu/terkep.html oldalon, további információt tevékenységünkről a http://mindendoboz.hu oldalon lehet olvasni. 

 

Nevezési kategóriák: 

1.Óvodás korú gyerekek

2.Alsó tagozatos általános iskolás gyerekek

 

Nevezési feltételek:

•Egy gyermek egy pályaművet adhat be

•A pályaműveket online kérjük beküldeni, email mellé csatolmányként, szkennelve vagy lefényképezve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre

•A levélben kérjük feltüntetni a gyermek nevét, életkorát, címét, valamelyik szülő nevét és telefonszámát, elektronikus elérhetőségét, valamint hogy óvodába vagy iskolába jár-e (valamelyik hiányában a Returpack Kft.-nek nem áll módjában elfogadni a pályamunkát)

•A pályamű mérete nem meghatározott, szabadon válaszható lehet

•A pályamű készülhet bármely, gyermekek által használt technikával: ceruza, zsírkréta, vízfesték, tempera, stb

•A pályamű elküldésével egyidejűleg a szülő hozzájárulását adta a gyermeke pályázatban való részvételéhez, nevezéshez. 

•A beküldők nevezésükkel egyidejűleg hozzájárulásukat adják a pályaművek esetleges későbbi bemutatásához, promóciós felhasználásához a Returpack Kft. részére. 

•A Returpack Kft, a pályaműveket a Mindenboboz visszajár Facebook profil alá tölti fel folyamatosan (név megnevezése nélkül). Kategóriánként azok a pályamunkák nyernek, amelyek a legtöbb like-ot, azaz szavazatot kapják.

 

 

Értékelés:

•A pályaművek a Mindenboboz visszajár Facebook profil alá töltjük fel folyamatosan. Kategóriánként az a pályamunka nyer, ami a legtöbb like-ot, azaz szavazatot kapja

 

Díjazás: 

Kategóriánként az öt legtöbb szavazatot kapó pályamunkát díjazzuk. 

Nyeremények kategóriánként:

10 db (kategóriánként 5-5db) 10.000Ft-os sportszer

 

A sportszereket a nyertesség után specifikáljuk a gyermek igényeinek megfelelően.

Beadási határidő, cím:

 

A pályamunkákat folyamatosan fogadjuk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre: 

A szavazatok zárásának határideje: 2015. május 10. éjfél

 

Értékelés, nyerteslista közzététele: 

A nyertesek listáját (kizárólag név és település megjelölésével) 2015. május 20.-ig közzétesszük a Returpack Kft. honlapján, valamint a Minden doboz visszajár Facebook oldalán.

A nyerteseket elektronikus úton, levélben vagy telefonon értesítjük. 

 

Írja meg véleményét!

Írja meg véleményét!
Kövess minket Facebookon!